OBD Beveiliging

//OBD Beveiliging
OBD Beveiliging 2017-12-08T11:18:48+01:00

Firewall OBD2 – De nieuwe gepatenteerde antidiefstal beveiliging om de data van uw voertuig te beschermen.

Firewall OBD2 – creëert een veiligheidsbarrière tussen externe apparaten en de databus functies van het voertuig. Hierdoor krijgen onbevoegde geen toegang om de software te manipuleren.

Door een sleutel duplicator en een OBD tool is het voor een dief/rover eenvoudig een nieuwe toegangscode te creëren en het bestaande alarmsysteem te omzeilen. De Firewall OBD2 helpt dit te voorkomen.

Firewall OBD2 – sluiten wij aan via een Plug en Play kabelkit (male/female) op de originele OBD2 connector van uw voertuig. Hierdoor blijven alle originele functies van de connector behouden. Diagnose van uw voertuig via deze kabelkit is altijd mogelijk (wanneer de Firewall niet is ingeschakeld).

Er zijn twee modusen waarin de Firewall werkt.

Stand-alone

  • De Firewall zet u via een afstandsbediening aan of uit
  • De Firewall werkt in een stand-alone situatie

Voertuigalarm

Het is mogelijk om de Firewall te verbinden met het voertuigalarm. De Firewall zal dan actief zijn wanneer het alarm is ingeschakeld.

FIREWALL OBD2 schakelt automatisc h   over naar een laag verbruik-modus als er geen data-uitwisseling op de CAN-bus is. Zodra een activiteit wordt gedetecteerd op de bus, FIREWALL OBD2 herstelt onmiddellijk het communicatiekanaal.

Geen data-uitwisseling is toegestaan op enigerlei wijze via de OBD aansluiting als het systeem in de bescherming modus verkeert.

Vraag direct

een vrijblijvende offerte aan!

Wil je meer informatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Open chat
1
Hi! Waar kunnen wij u mee helpen?