Navigatiesystemen

//Navigatiesystemen
Navigatiesystemen 2017-12-08T12:20:24+01:00

Navigatie op uw af-fabriek beeldscherm

Wanneer uw voertuig af-fabriek is voorzien van een beeldscherm, maar niet voorzien is van een navigatiesysteem, is het mogelijk om een toepassing te maken waarbij er een navigatiemodule wordt geïntegreerd in uw voertuig. Deze module monteren wij op het aanwezige beeldscherm en is bedienbaar met OEM Touchscreen of met een Touchglas die voor het scherm is gemonteerd. Zo blijft het uiterlijk er origineel uitzien en kan u toch probleemloos navigeren door heel Europa.

Breid uw bestaande scherm of navigatie uit met een compleet NAVplay Android systeem voor multimedia en navigatie en geniet van al je favoriete Apps in uw voertuig. Alle originele functies blijven hierdoor behouden. Bediening van het NAVplay Android systeem gaat via OEM Touchscreen of met een Touchglas die voor het scherm zit.

NAVplay Android set bezit ook over diverse mogelijkheden zoals; navigatie, USB aansluiting voor film en muziek, Mirrorlink, Wifi, Audio/video input, camera input, Audio/Video output, etc.

Customize

Download je favoriete Apps via de Play Store of APK uploader zoals;
Flitsmeister, Facebook, Spotify, YouTube, Google, Waze of Mirrorlink.

iGO of Aponia Navigatie Europa

iGO of Aponia Navigatie en Kaarten is de meest geïnstalleerde Android offline app voor GPS-navigatie ter wereld, uitgerust met de welbekende TomTom-kaarten. Met de GPS Navigatie en Kaarten van iGO of Aponia Navigatie profiteert u van offline TomTom-kaarten, NP‘s, routeplanning 3D-kaarten, stapsgewijze navigatie met stembegeleiding, rijbaanbegeleiding, waarschuwingen voor snelheidslimieten en kruispuntweergave met rijbaanaanduiding voor ingewikkelde kruisingen en kaartupdates.

Heel Europa voorgeladen inclusief lifetime updates (optioneel).

Camera functie

Via de camera input van de interface is het mogelijk achteraf (aftermarket)  een camerasysteem aan te sluiten op het NAVplay Android systeem. Het camerabeeld wordt dan automatisch op het scherm weergegeven zodra uw voertuig in zijn achteruitversnelling wordt gezet.

Intelligent Park Assist System (IPAS)

De interface is ook in het bezit van Intelligent Park Assist System (IPAS). Met deze functie reageren de beeldlijnen op de stand van het stuurwiel (meedraaiende beeldlijnen). De beeldlijnen zijn horizontaal en verticaal instelbaar, zodat de lijnen aan uw voertuig worden aangepast. Let op! IPAS optie is niet op elke type voertuig toepasbaar.

Media

NAVplay Android is in bezit van diverse inputs voor het aansluiten van media zoals;

  • 2x Audio & Video input
  • 4x USB 2.0
  • 1x SDHC slot (tot 64GB)

Internet

NAVplay Android is standaard voorzien van een Wifi verbinding. Hiermee is het mogelijk verbinding te maken met het internet. Ook is het mogelijk om de set te voorzien van een 3G internet verbinding via USB (USB is hierbij niet inbegrepen).

Vraag direct

een vrijblijvende offerte aan!

Wil je meer informatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Open chat
1
Hi! Waar kunnen wij u mee helpen?