Parkeersensoren / Parkeasy

//Parkeersensoren / Parkeasy
Parkeersensoren / Parkeasy 2017-12-08T12:26:49+01:00

Wij bouwen de parkeersensoren in van Laserline. Dit merk is speciaal geselecteerd vanwege zijn kwaliteit en duurzaamheid.

Na het monteren van de parkeersensoren lijkt het of het origineel af-fabriek op uw voertuig aanwezig is. Het is mogelijk om het in de kleur van u auto te laten spuiten. Ze zijn van hoge kwaliteit en niet van het origineel te onderscheiden.

ParkEasy

Parkeersensoren
Met het Pitstop Automotive Parkeersysteem is het mogelijk om achteraf (aftermarket) aan de voorzijde parkeersensoren te monteren op diverse voertuigen. U hoort dan een akoestisch signaal van de interface als uw voertuig dichter naar een object beweegt.

De interface maakt gebruikt van vlakke parkeersensoren die wij plaatsen op de originele PDC plaats achter de bumper. Dit is geschikt voor alle voertuigen.

*Deze optie is auto specifiek.

Parkeersensoren

Met het Pitstop Automotive Parkeersysteem is het mogelijk om achteraf (aftermarket) aan de voorzijde parkeersensoren te monteren op diverse voertuigen. Er zal een akoestisch signaal hoorbaar zijn van de interface als uw voertuig dichter naar een object beweegt.

De interface maakt gebruikt van vlakke parkeersensoren die worden geplaatst op de originele PDC plaats achter de bumper. Geschikt voor alle voertuigen.

Vraag direct

een vrijblijvende offerte aan!

Wil je meer informatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Open chat
1
Hi! Waar kunnen wij u mee helpen?